Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

Χθες 6 Ιουνίου, ένας αγαπημένος συγχωριανός μας, ο Βαγγέλης Απολλωνάτος, έφυγε από κοντά μας.
Ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος που φρόντισε η ζωή του να έχει νόημα με το να μετέχει στα κοινά και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δραστηριοποιήθηκε στο Δήμο Περιστερίου, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Εργάστηκε με ζήλο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και συνέβαλε στην πολιτιστική ανάπτυξη του συγκεκριμένου Δήμου.
Οι Δαμουλιανάδες που ζουν στον Δήμο Περιστερίου αναγνωρίζουν το θετικό έργο του, καθώς και την ιδιαίτερη μέριμνα που είχε για τους συγχωριανούς του.
Αγάπησε το χωριό μας με πάθος, δεν έλειψε κανένα καλοκαίρι, συμμετείχε στο δημόσιο διάλογο με θέσεις εποικοδομητικές και ενθάρρυνε τους Συλλόγους  στην πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων στον τόπο του.
Ο Βαγγέλης θα μας λείψει. Θα μας λείψει ο καλοσυνάτος συγχωριανός μας, ο ευγενικός συνομιλητής μας, ο δραστήριος πολίτης, ο χαρισματικός άνθρωπος.
Καλό σου ταξίδι...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και θα παραστεί στην πολιτική κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/6 στο νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου, στο Περιστέρι.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου