Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας μετά από πρόσκληση του προέδρου του, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 27/1 . Θέμα της συνεδρίασης ήταν "ο σεισμός που έπληξε το νησί μας". Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Συμβουλίου για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας και ειδικότερα στο χωριό μας. Ακολούθησε συζήτηση και ομόφωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Δαμουλιανάδων της Αθήνας συμμερίζεται τη δοκιμασία που περνούν οι συμπατριώτες μας και οι συγχωριανοί μας και είμαστε κοντά τους αυτές τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. 
Ο τόπος μας που για μια ακόμη φορά δοκιμάζεται σκληρά από τον Εγκέλαδο μας χρειάζεται όλους να τον στηρίξουμε να επουλώσει τις πληγές του. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τα συντοπίτικα σωματεία για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για την αποκατάσταση των καταστροφών και την ανακούφιση των πληγέντων.
Αλληλέγγυοι και αρωγοί οι Δαμουλιανάδες της Αθήνας στο χωριό μας όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά θα σταθούμε δίπλα του και στα δύσκολα με κάθε τρόπο.


                                       Ο πρόεδρος του Συλλόγου 
                                   Γεράσιμος Ζαφειράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου