Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤην Κυριακή 22 Μαΐου, ο Σύλλογός μας μετείχε με την Ο.Κ.Ι.Σ στις  εορταστικές  εκδηλώσεις για  την Ένωση  της Επτανήσου.

Το Σύλλογό μας  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γεράσιμος  Ζαφειράτος ,ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι ,η Γραμματέας  Ζαφειράτου - Ασλάνη Γεωργία,  η αντιπρόεδρος  Άννα Ευαγγελάτου,  καθώς και άλλα μέλη του Συλλόγου.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη δοξολογία  στη Ρώσικη Εκκλησία και εν συνεχεία τα κλιμάκια των συμμετεχόντων Συλλόγων, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, μετέβησαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ,όπου και έγινε η κατάθεση στεφάνων.Στη συνέχεια παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο εστιατόριο Παλαιά Ιθάκη για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το κάλεσμα της Ενότητας που απεύθυνε η Ο.Κ.Ι.Σ. στα Σωματεία, βρήκε πρόθυμη την  ανταπόκρισή τους για να δοθεί η λαμπρότητα και η τιμή που ταιριάζει στην Εθνική μας Επέτειο παρότι δεν βοήθησε ο καιρός και η απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν, επίσης,  η Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής Ο.Κ.Ε.Σ.Α ,η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, με την Πρόεδρο της κ. Μαριολένη Νεοφύτου  και άλλα μέλη του Δ.Σ , καθώς και άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι από την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα και τους απόδημους Κεφαλονίτες και Κερκυραίους.


 Εκ μέρους του Δ.Σ 
 
                   Χρόνια πολλά!
                                                 
                     Ο Πρόεδρος
             Γεράσιμος Ι. Ζαφειράτος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου