Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες Πέμπτη έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας ο Βαγγέλης Ευαγγελάτος. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 15:30΄μ.μ στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ

Με επισημότητα εορτάστηκε σήμερα, και όχι στις 21 Μαΐου λόγω εκλογών, η Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα. Εψάλη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Άγιου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση και στη συνέχεια ,με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, οι αντιπροσωπίες των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Στην τελετή παρέστη και ο Πρόεδρος Γεράσιμος Ζαφειράτος, ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας αλλά και ως μέλος του Δ.Σ της Ο.Κ.Ι.Σ.






Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

  •      Το Δ.Σ.  τoυ Συλλόγου μας με χαρά πληροφορήθηκε για την υποψηφιότητα της κ. Μαριολένης Νεοφύτου-Ζαφειράτου σε ψηφοδέλτιο του Δήμου Πειραιά. Εξ' όσων γνωρίζουμε και ζούμε από κοντά όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Δ.Σ της Αδελφότητας Πειραιά καθώς και στα πολιτιστικά δρώμενα του Συλλόγου μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συμμετοχή της έχει να προσφέρει πολλά στο Δήμο του Πειραιά. Εγώ προσωπικά, αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου μας, της ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!
  •  Επίσης, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ .Απολλωνάτο  Λευτέρη και την κ. Απολλωνάτου Ελένη, που κατεβαίνουν υποψήφιοι στο δήμο Πετρούπολης, καθώς και στην κ. Ανδριάννα  Τζουγανάτου που κατεβαίνει υποψήφια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
  • .     .Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας εύχονται Καλή Επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους παρέδρους του χωριού μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύουμε ότι όποιος εκλεγεί θα πράξει το αυτονόητο το οποίο για  μας είναι η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του χωριού μας και των συγχωριανών μας. Στην προσπάθεια αυτή ο Σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα του.
  • Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχονται στον απερχόμενο αντιδήμαρχο και νυν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεοφιλάτο Ευάγγελο του Αθηναγόρα καλή επιτυχία στο νέο αγώνα που ξεκινά. Πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης με το δικό του τρόπο θα βρει τους διαδρόμους εκείνους που θα βοηθήσουν να επιλυθούν τα προβλήματα της Παλλικής και κατ' επέκταση του χωριού μας.
                                  Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου
                                     Γεράσιμος  Ζαφειράτος